ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π.-ΜΗΝΑΣ Π.


  • 09 October 2017
Περιγραφή έργου

ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π. - ΜΗΝΑΣ Π. ΟΕ

Η εταιρία ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π.-ΜΗΝΑΣ Π. ...

Η εταιρία Λέντζιος Π. - Μηνάς Π. ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων πάνω από 15 χρόνια. Η εξειδίκευση της ως προς το πελατολόγιο της, στρατό ξηράς, αεροπορία, ναυτικό και πυροσβεστική, την καθιστά πρωταγωνίστρια στη ζήτηση υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους.


Επιλέξαμε Drupal

Επιλέξαμε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System, CMS) Drupal επειδή μας επιτρέπει την άψογη διαχείριση και οργάνωση του περιεχομένου και την δυνατότητα προσαρμοστικότητας και αυτοματοποίησης των διαχειριστικών εργασιών που έχουμε να εκτελέσουμε. 

Δεν είναι τυχαίο οτι το Drupal είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων και συνεπώς η καλύτερη λύση για τις επιχειρήσεις όσον αφορά στην διαχείριση του περιεχομένου του ιστοτόπου τους και της επεκτασιμότητάς του. 


Στόχος 

Στόχος του έργου ήταν η παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας μέσα από ιστοσελίδα και η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχει προγραμματισμός για μελλοντική εξέλιξη του εν λόγω έργου. 


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Skills
    • Design
    • HTML/CSS
    • Javascript
    • Backend

Η εταιρία Λέντζιος Π. - Μηνάς Π. ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδίκευση της ως προς το πελατολόγιο της, στρατό ξηράς, αεροπορία, ναυτικό και πυροσβεστική, την καθιστά πρωταγωνίστρια στη ζήτηση υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους.