Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περιγραφή

Η Έψιλον Πληροφορική αναλαμβάνει την βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην μηχανή αναζήτησης της Google. 

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα αποτελεί και την κύρια παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων, δηλαδή το SEO, αφορά τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών ενός δικτυακού τόπου μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η υιοθέτηση σωστών πρακτικών βελτιστοποίησης (white-hat seo) επηρεάζει άμεσα την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Τι είναι πραγματικά το SEO;

SEO

Το SEO είναι ανεπτυγμένη μέθοδος που χρησιμοποιεί δεδομένα παρατήρησης και έρευνα μάρκετινγκ για την βελτιστοποίηση της κατάταξης ενός ιστοτόπου στις λίστες μιας μηχανής αναζήτησης. 

Το SEO περιλαμβάνει την δημιουργία ή τροποποίηση μιας ιστοσελίδας με τέτοιο τρόπο που το καθιστά ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης στην ανίχνευση και ευρετηρίαση των περιεχομένων της.

Οι σωστές πρακτικές SEO αφορούν:

 Την φιλικότητα των ιστοσελίδων ως προς τις μηχανές αναζήτησης

 Την αύξηση της δημοτικότητας και διάδοσης ενός site στο Διαδίκτυο

 Την σύνδεση με συγκεκριμένες φράσεις αναζήτησης

 Την καλύτερη εμφάνιση του site στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Γιατί το χρειαζόμαστε;

  • Τα οργανικά αποτελέσματα ελκύουν περισσότερο τους χρήστες επειδή θεωρούνται αντικειμενικότερα και αμερόληπτα σε σχέση με τα χορηγούμενα
  • Εμφανίζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά σχετικές με την ιστοσελίδα. Η προκύπτουσα κατάταξη είναι περισσότερο μόνιμη και δεν αλλάζει εύκολα

Ο απώτερος στόχος των πρακτικών αυτών είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και κατ'επέκταση η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των κερδών της επιχείρησης. 

Thumbnail
SEO