ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ


  • 27 August 2018
Περιγραφή έργου

ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ

Η Φωτοσχολική...

Η εταιρεία Φωτοσχολική ειδικεύεται στην κατασκευή σχολικών αναμνηστικών, ενθυμίων και ημερολογίων. Ξεκίνησε με επιτυχία τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες το 1994 μετρώντας έτσι πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Η έδρα της βρίσκεται στο Αιγίνιο Πιερίας αλλα διαθέτει και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.


Επιλέξαμε Drupal

Το Drupal είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων αλλά και ηλεκτρονικών καταστημάτων και η καλύτερη λύση για τις επιχειρήσεις όσον αφορά στην διαχείριση του περιεχομένου του ιστοτόπου τους και της προσαρμοστικότητάς του. 

Με το Drupal επιτύχαμε Εύκολη διαχείριση, Ασφάλεια στις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου, Βέλτιστη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, Ταχύτητα φόρτωσης, Λειτουργικότητα στη χρήση από τον καταναλωτή σε όλα τα στάδια αγοράς, Υψηλή αισθητική!


Στόχος

Στόχος του έργου ήταν η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος άκρως φιλική προς τον χρήστη με χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης με το κοινό. Αυτό επετεύχθη με χρήση εικόνων, ευανάγνωστων κουμπιών πληροφοριών και φίλτρων και εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης της επιθυμητής παραγγελίας. 


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Skills
    • Design
    • HTML/CSS
    • Javascript
    • Backend

Η εταιρεία Φωτοσχολική ειδικεύεται στην κατασκευή σχολικών αναμνηστικών, ενθυμίων και ημερολογίων ενώ ξεκίνησε με επιτυχία τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες το 1994 μετρώντας έτσι πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο.