Περιγράψτε μας το πρόβλημα σας και θα το λύσουμε ή το όραμα σας και θα το πραγματοποιήσουμε

   
home-concept-1 Ανάλυση
home-concept-2 Σχεδιασμός
home-concept-3 Υλοποίηση
  • Στάδια ανάπτυξης λογισμικού και αρχιτεκτονική drupal
  • Πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων Drupal
  • Εργαλεία βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης της google
Τα εργαλεία μας

Οι Υπηρεσίες & τα Προϊόντα μας

 

Cloudify!

Πάμε την εταιρεία σας στην εποχή του Cloud: από κατασκευή ιστοσελίδας μέχρι cloud erp, τηλεφωνικό κέντρο, διαχείριση αποθήκης κ.α., όλα στο σύννεφο!

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

Με πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από Nike, Tesla, Nasdaq, Pfiser, Cisco, Nasa, Λευκός Οίκο, Ευρωπαϊκή επιτροπή κ.α., μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες όσο μεγάλες και να είναι.

 

Λογιστικά προγράμματα

Πλήρης σειρά λογιστικών προγραμμάτων για όλες τις ανάγκες του λογιστικού σας γραφείου. EpsilonNet Extra Λογιστική, Extra Μισθοδοσία, Extra Tax System, Hyper Axion Λογιστική, Hyper Axion Μισθοδοσία, Digital Accounting.

 

Ολοκληρωμένη Λύση E-CLOUD

Η καινοτόμα cloud πλατφόρμα που θα εξελίξει την επιχείρησης σας και θα βελτιώσει όλες τις διαδικασίες της με ένα εύχρηστο, απλό, ευέλικτο και αξιόπιστο περιβάλλον. Καλύψτε όλες τις ανάγκες διασύνδεσης των υποκαταστημάτων σας, των σχέσεών σας με του πελάτες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

 

SEO

Τακτικές βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης που περιλαμβάνει όλους τους πυλώνες για την ανάδειξη της εταιρείας σας.

 

Εμπορικά προγράμματα

Το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε ανάγκη με την πλατφόρμα PYLON & BUSINESS της Epsilonnet! Pylon Commercial-ERP-CRM, Pylon Mobile Order-Restaurant-Hospitality, Pylon Accounting, Business Μισθοδοσία & HRM, Pylon Μισθοδοσία & HRM Superior.

 

Ενιαίο ηλεκτρονικό κατάστημα

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που τα κάνει όλα: προώθηση προϊόντων, παραγγελιοληψία, ολοκλήρωση παραγγελιών αλλά και τιμολόγηση!

 

Social Media

Περισσότερα κανάλια επικοινωνίας με το κοινό σας μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης τύπου Facebook, Twitter, Instagram κ.α.

 

Εξειδικευμένες εφαρμογές

Εξειδικευμένες εφαρμογές για μεταφορικές εταιρείες στο τομέα των μεταφορών, εκπαιδευτικούς ομίλους και οργανισμούς στον τομέα της εκπαίδευσης και κλινικές, νοσοκομεία, πολυιατρεία στον τομέα της υγείας.

Το EPSILON Cloud είναι αξιόπιστο ευέλικτο ασφαλές προσαρμόσιμο μοναδικό

Μία ευέλικτη πλατφόρμα που ζεί στο σύννεφο (e-cloud.gr) και παρέχει μια πλήρη, σύγχρονη μηχανογράφηση που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, όπως διαχείριση έργων και εργασιών, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, αγορές και πωλήσεις, έκδοση παραστατικών, διαχείριση δαπανών, οικονομική παρακολούθηση συντήρησης μηχανημάτων και εξοπλισμού, φορτωτικές, διαμεταφορές κ.α.

Ποιοι είμαστε

Η ΕΨΙΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύεται από στελέχη με σημαντική εμπειρία στις ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της Πληροφορικής και στις Τηλεπικοινωνίες. Διαθέτοντας τεχνογνωσία αιχμής, η εταιρία από την αρχή της δεκαετίας του 90' μέχρι και σήμερα παραμένει πρωταγωνιστής στην αγορά της Βορείου Ελλάδος στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Κατακτώντας την εμπιστοσύνη σημαντικών οργανισμών και επιχειρήσεων, που εντάσσονται στο πελατολόγιό της, ταυτόχρονα γίνεται και συνεργάτης μεγάλων εταιριών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, οι οποίες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της στην υλοποίηση μεγάλων έργων τοσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Το ανθρώπινο δυναμικό της παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της. Αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, με ανώτερες και ανώτατες σπουδές σε πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού, ικανά να ανταποκριθούν με επιτυχία και να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Δείτε περισσότερα
0
0
0
0